NPO 1 herhaalt het zevende seizoen van Flikken Maastricht

NPO 1 herhaalt het zevende seizoen van Flikken Maastricht
Nieuwe afleveringen laten op zich wachten

Kijktip

Na het tweede seizoen van Flikken Rotterdam start omroep AVROTROS deze week met afleveringen van Flikken Maastricht. Voor de fans zijn het helaas nog geen nieuwe afleveringen. Het zevende seizoen uit 2013 wordt de komende maanden herhaald op NPO 1. Het nieuwste, twaalfde seizoen zal in 2018 op tv komen.

Aan het begin van seizoen 7 krijgen rechercheurs Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) een andere functie, omdat Daan de Vos (Thomas Acda) onrechtmatig aangehouden is. Ze zijn rechercheur af en moeten 'gewoon' in het politie-blauw de straat op. Daar krijgen ze te maken met een moord op een jonge cokedealer en een nieuw rechercheteam.

Ondertussen komt Daan de Vos bij hoofdinspecteur Frieda Mechels (Ria Eimers) verhaal halen en dwingt af dat Wolfs en Eva niet langer contact met hem mogen hebben. Maar wat als Daan zich daar zelf niet houdt?

Seizoen 7 van Flikken Maastricht is iedere vrijdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Tags: rotterdam, politie, moord, maastricht, serie, thomas acda, flikken maastricht, flikken, dealer, angela schijf, ria eimers, victor reinier, avrotros, flikken rotterdam, rechercheur

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »