Vanavond op tv: Tottenham - RB Leipzig (Champions League), nieuw seizoen De Rijdende Rechter en meer

Vanavond op tv: Tottenham - RB Leipzig (Champions League), nieuw seizoen De Rijdende Rechter en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 19 februari

Kijktip :

Na de schitterende affiches van gisteravond (Atlético Madrid - Liverpool en Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain) moeten we het vanavond met iets minder doen, maar ook Tottenham Hotspur - Red Bull Leipzig kan een leuke wedstrijd worden. Verder onder meer een nieuw seizoen van De Rijdende Rechter. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 19 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Steenrijk, straatarm

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Steenrijk, straatarm, waarin een rijk en een arm gezin een week van huis, budget en dagelijks leven ruilen. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6. In dit sociale experiment wordt duidelijk hoe het is om ineens rijk te zijn of juist krap bij kas te zitten. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ruilen de ondernemende Dominique en Roxanne een week van leven met de alleenstaande moeder Renate en haar dochters.


Live: Tottenham Hotspur - RB Leipzig (Champions League)

Veronica
Veronica
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Tottenham Hotspur - RB Leipzig in de achtste finales van de UEFA Champions League. De nieuwe club van Steven Bergwijn speelt de heenwedstrijd in de eerste knock-outronde thuis tegen Bayern-uitdager Leipzig. De returnwedstrijd is op dinsdag 10 maart. Tegelijkertijd met Tottenham - Leipzig is ook de achtste finale tussen Atalanta en Valencia. De samenvatting van die wedstrijd is na 23:00 uur te zien op Veronica.


Terug: De Rijdende Rechter

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter op een nieuw tijdstip: elke woensdag om 21:30 uur op NPO 1 worden weer burenruzies, familievetes en andere conflicten beslecht. In de eerste aflevering krijgt meester John Reid een hoop eisen te horen. Het conflict speelt tussen een jong stel, Britt en Fabio, en hun huurbaas Edwin Lansbergen. Het stel is het achterstallige onderhoud in hun huis meer dan zat en eist dat Lansbergen in actie komt.


Nieuw: De Sollicitatie

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

In het nieuwe programma De Sollicitatie worden werkzoekenden gevolgd die solliciteren naar een nieuwe baan. Het zijn echte sollicitatiegesprekken met echte werkgevers voor echte banen, van schoenmaker tot hotelmanager. De sollicitanten doen hun uiterste best om zich zo goed mogelijk te presenteren. Is er een match met de toekomstige werkgever? En welke sollicitant gaat er met de baan vandoor?


Docu: Het vermoorde theater

NPO 2
NPO 2
22:55 uur

Documentaire over de opkomst, bloei en ondergang van het Joodse Gosset Theater in Moskou. In 1921, tijdens een van de roerigste periodes uit de Russische geschiedenis opende het Joodse Gosset Theater zijn deuren in Moskou. Het groeide al gauw uit tot een trefpunt van Joodse schrijvers, kunstenaars en theatermakers. Acteur Vincent van der Valk neemt als verteller de kijker mee in deze aangrijpende documentaire. De film toont het verhaal van het vernieuwende theatergezelschap in tijden van revolutie.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Tottenham - RB Leipzig (Champions League), nieuw seizoen De Rijdende Rechter en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV