Nieuwe misdaadserie Traces vanaf donderdag te zien op BBC First

Nieuwe misdaadserie Traces vanaf donderdag te zien op BBC First
Forensische wetenschap moet moord oplossen

Kijktip :

Vanaf donderdag 20 februari is de nieuwe Britse misdaadserie Traces te zien op BBC First. Hierin proberen drie vrouwen een moordzaak op te lossen met behulp van de forensische wetenschap. Een zenuwslopend verhaal is het gevolg.

Schokkend verband
Drie vrouwen vertolken de hoofdrol in Traces: Emma Hedges (gespeeld door Molly Windsor) en de professoren Sarah Gordon (Laura Fraser) en Kathy Torrence (Jennifer Spence). De 23-jarige Emma keert voor een baan als laboratoriumassistente terug naar Schotland, waar ze zich inschrijft voor een cursus waarin haar de principes van de forensische wetenschap worden bijgebracht. Ze ontdekt al snel dat de fictieve casus een schokkende gelijkenis met haar verleden vertoont.

Duistere gebeurtenissen
Emma besluit zelf op onderzoek uit te gaan en stuit daarbij op duistere gebeurtenissen. Er komen steeds meer geheimen boven water, waardoor ze niemand meer kan vertrouwen. Emma besluit toch twee mensen in vertrouwen te nemen: professoren Sarah Gordon en Kathy Torrence. Met hun competenties belonen ze Emma's vertrouwen. Slagen ze er in om de moordenaar voor het gerecht te slepen?

De zesdelige misdaadserie Traces is vanaf donderdag 20 februari wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe misdaadserie Traces vanaf donderdag te zien op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV