Floortje terug naar het einde van de wereld start donderdag op NPO 1

Floortje terug naar het einde van de wereld start donderdag op NPO 1
Floortje Dessing terug naar oude bekenden

Kijktip :

Presentatrice Floortje Dessing had met Floortje naar het einde van de wereld een enorme kijkcijferhit in handen, waarmee ze in 2016 zelfs de Gouden Televizier-Ring won. Nu komt ze met het nieuwe programma Floortje terug naar het einde van de wereld, waarin ze een aantal oude bekenden bezoekt.

Flinke veranderingen
Dessing zoekt vijf mensen uit de afgelopen zes seizoenen weer op en kijkt hoe het nu met ze gaat. Wonen ze nog steeds aan het einde van de wereld of heeft hun leven een bijzondere wending genomen? Soms moeten er namelijk moeilijke keuzes gemaakt worden omdat het leven daarom vraagt. Dessing komt op kruispunten in hun leven en beleeft mee hoe onze helden op dat punt terecht zijn gekomen en hoe het nu verder met ze gaat.

Welke landen bezoekt Floortje?
In de afleveringen gaat Dessing op reis naar de volgende landen en mensen:

  • Maggie Doyne in Nepal
  • Miriam Lancewood in Nieuw-Zeeland
  • Rose Clarke in Palmerston
  • Eric en France Brossier in Canada
  • Joe Hollins in Sint-Helena
  • Jemen (speciale aflevering met het Rode Kruis)

Floortje terug naar het einde van de wereld is vanaf donderdag 20 februari wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Floortje terug naar het einde van de wereld terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Floortje terug naar het einde van de wereld start donderdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV