De zwakste schakel met Bridget Maasland woensdag niet op tv

De zwakste schakel met Bridget Maasland woensdag niet op tv
In plaats daarvan Meisje van plezier

Nieuws :

De mediastorm rond de breuk van André Hazes en Bridget Maasland is nog altijd niet gaan liggen. Wellicht heeft dit meegespeeld bij het besluit van RTL 4 om de uitzending van De zwakste schakel van vanavond (woensdag 19 februari) te vervangen door de dramaserie Meisje van plezier.

Volop in het nieuws
Maasland is de afgelopen dagen volop in het nieuws geweest vanwege haar breuk met de negentien jaar jongere Hazes. Vanmorgen vertelde Maasland nog in de ochtendshow van Radio 538 over het einde van de relatie, alle aandacht en de bedreigingen die ze heeft ontvangen van mensen die waarschijnlijk vonden dat ze de relatie van Hazes en Monique Westenberg had verpest.

Slechte kijkcijfers?
De keuze van RTL om De zwakste schakel te vervangen door Meisje van plezier kan echter ook te maken hebben met het feit dat de dramaserie met Angela Schijf, Birgit Schuurman en Holly Mae Brood afgelopen zondag (16 februari) wel érg voorzichtig van start ging. Naar de eerste twee afleveringen, die achter elkaar werden uitgezonden, keken 571.000 en 422.000 mensen.

Meisje van plezier is op woensdag 19 februari om 21.30 uur te zien op RTL 4 in plaats van De zwakste schakel. Je kunt elke aflevering van Meisje van plezier terugkijken bij Gids.tv. Volgende week (26 februari) keert De zwakste schakel weer terug op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV