Woensdag in Op1: Songfestival-baas Gerben Bakker vertelt laatste ins en outs

Woensdag in Op1: Songfestival-baas Gerben Bakker vertelt laatste ins en outs
Dit zijn de gasten van woensdag 19 februari 2020

Kijktip :

Vanavond, woensdag 19 februari, staan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel weer centraal in de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Lees hier alles over de presentatieduo's van Op1.

Onderwerpen van woensdag 19 februari

  • Een man met ernstige psychische problemen is door de rechtbank in Den Haag op vrije voeten gesteld, omdat er geen rapport was over de geestvermogens van deze man vanwege tekorten bij de forensische psychiatrie. De man heeft zijn moeder, zus en tante ernstig bedreigd en mishandeld en zijn familie vraagt ook al langer om een behandeling van de psychische problemen. Zijn advocaat Philippe de Milliano en Saskia Belleman, rechtbankverslaggever van De Telegraaf, zijn verbijsterd. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Vanavond vertellen ze erover bij Op1.

  • Tot half mei ademt Gerben Bakker één ding: het Eurovisie Songfestival. Hij is als eindredacteur verantwoordelijk voor de drie live-uitzendingen die naar verwachting door meer dan 200 miljoen mensen worden bekeken. Nederland gaat groot, groter, grootst uitpakken met het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam. Gerben Bakker is al enige tijd aan de slag als Head of Show, om het spektakel tot in de puntjes voor te bereiden. Vanavond is hij te gast bij Op1.

  • Correspondenten-echtpaar Sandra Korstjens en Marc Bessems zijn elkaars concurrent in Latijns-Amerika. Hij is stiekem stikjaloers op haar nieuwe documentairereeks ‘De Amazone’. Voor deze documentairereeks trok Sandra diep het bos in, op zoek naar verhalen van de bewoners van het grootste regenwoud op aarde. Vanavond is ze te gast bij Op1, samen met haar man Marc. Met hun dochter van vier wonen ze in Sao Paolo. Bij groot nieuws rukken ze samen uit.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Songfestival-baas Gerben Bakker vertelt laatste ins en outs of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV