Nieuw programma Unexplained & Unexplored start vrijdag op Discovery

Nieuw programma Unexplained & Unexplored start vrijdag op Discovery
Kunnen mysteries opgelost worden?

Kijktip :

Vanaf vrijdag 21 februari is op Discovery het spannende nieuwe programma Unexplained & Unexplored te zien. Hierin proberen ontdekkingsreiziger Justin Forland en filmmaker Emiliano Ruprah acht bijzondere mysteries op aarde op te lossen.

Goudschip
Forland en Ruprah starten hun expeditie met de zoektocht naar een zestiende-eeuws schip vol goud, dat in de woestijn van Californië begraven zou zijn. Het duo probeert de hardnekkige geruchten te staven met een onderzoek naar de locatie van het schip, die ze proberen te achterhalen met behulp van historische kaarten en moderne technologieën.

Ark van het Verbond
De ambities van Forland en Ruprah zijn torenhoog, want in andere afleveringen gaan ze onder meer op zoek naar een verloren goudmijn waar wel 200 miljoen aan goud in zou liggen, de mythische Fontein van de Eeuwige Jeugd en zelfs de Ark van het Verbond - de verloren gewaande bewaarplek van de tien geboden. Kunnen zij nieuwe aanwijzingen vinden over de locatie van de heilige graal?

Het nieuwe programma Unexplained & Unexplored is vanaf vrijdag 21 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier waar je Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Unexplained & Unexplored start vrijdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV