Spannende actiethriller Looper zie je vrijdag op België Eén

Spannende actiethriller Looper zie je vrijdag op België Eén
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Op vrijdag 11 september kun je genieten van de spannende sciencefiction-/actiethriller Looper op België Eén. Eindelijk was actieheld Bruce Willis weer eens te zien in een fatsoenlijke film, geregisseerd en geschreven door Rian Johnson. Je kunt Looper streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Joe (gespeeld door Joseph Gordon-Levitt) verdient zijn geld als Looper, een huurmoordenaar wiens slachtoffers vanuit de toekomst naar het heden worden gestuurd. Joe leidt een prima leven, maar weet dat hier vroeg of laat een einde aan zal komen. Dan moet hij namelijk de toekomstige versie van zichzelf doden. Wanneer het zover is, overtreedt Joe de enige regel waar Loopers zich aan moeten houden: laat je doelwit nooit ontsnappen. Wat volgt is een spannende achtervolging en de zoektocht naar een oplossing om zowel Joe's opdrachtgevers als het noodlot te slim af te zijn.

Unieke film
Laat het maar aan Rian Johnson over om een unieke film te produceren, die zowel recht doet aan de genreconventies als ze overhoop gooit. Onlangs liet hij dit nog zien met de geweldige film Knives Out en ook in Looper waren hiervan al sporen zichtbaar. Het originele script krijgt de acteurs die het verdient, in de vorm van Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt, Bruce Willis en Jeff Daniels. De knallende actiescènes zijn genieten, maar die leiden gelukkig nooit af van het ijzersterke verhaal dat Johnson uit zijn pen liet vloeien.

Looper (2012) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op vrijdag 11 september om 23.40 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spannende actiethriller Looper zie je vrijdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV