Nieuw seizoen Kees & Co begint zaterdag op RTL 4

Nieuw seizoen Kees & Co begint zaterdag op RTL 4
Met Tina de Bruin in plaats van Chantal Janzen

Kijktip :

Vanaf zaterdag 22 februari is het nieuwe seizoen van Kees & Co wekelijks te zien op RTL 4. Dit seizoen is er een belangrijke verandering in de cast: Tina de Bruin neemt de rol van Coosje over van Chantal Janzen, die te veel andere verplichtingen bij RTL heeft.

Lees hier meer over het nieuwe seizoen van Kees & Co.

Eerste aflevering
De Bruin moet het direct ontgelden, want haar Coosje wordt in de eerste aflevering flink achter de broek aan gezeten door de vrouw des huizes, Kees Heistee (gespeeld door Simone Kleinsma). Kees is namelijk niet te spreken over de luiheid van Coosje. Ze vindt overigens dat iedereen wel wat meer de handen uit de mouwen mag steken in het huishouden. Door haar taken te delegeren kan Kees zelf een baan aannemen in de kantine van de lokale voetbalclub.

Het nieuwe seizoen van Kees & Co is vanaf zaterdag 22 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je een aflevering van Kees & Co gemist? Je kunt alles terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Kees & Co begint zaterdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV