Bancroft seizoen 2 vanaf zaterdag te zien op NPO 3

Bancroft seizoen 2 vanaf zaterdag te zien op NPO 3
Hoe gaat het verder met Elizabeth Bancroft?

Kijktip :

Vanaf zaterdag 22 februari is het tweede seizoen van Bancroft te zien op NPO 3, slechts enkele weken nadat de afleveringen voor het eerst zijn uitgezonden op de Britse televisie. Hoe gaat het verder met de briljante inspecteur Elizabeth Bancroft?

Fusie
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is te zien hoe Elizabeth Bancroft (gespeeld door Sarah Parish) de leiding krijgt over een nieuwe, gefuseerde politiedienst. Al snel ontdekt ze dat niet iedereen daar even blij mee is, maar de plicht roept nadat er twee doden in een woning worden aangetroffen. Bancrofts nieuwe collega Jake Harper (David Avery) wordt op de zaak gezet.

Zoon
Het lijkt klip en klaar dat het om een moordzaak gaat, maar plotseling blijkt dat Bancrofts zoon Joe (Adam Long) ook een bekende is van de slachtoffers. Hierdoor wordt de zaak ineeens een stuk ingewikkelder. Bancroft neemt zich echter voor haar zoon koste wat kost te beschermen, waardoor ze zelf ook in gevaar komt. Een levensgevaarlijke vijand duikt op...

Het tweede seizoen van Bancroft is vanaf zaterdag 22 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Bancroft terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bancroft seizoen 2 vanaf zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV