Nieuw seizoen All You Need Is Love start zaterdag op RTL 4

Nieuw seizoen All You Need Is Love start zaterdag op RTL 4
Robert "Dr. Love" ten Brink is terug

Kijktip :

Vanaf zaterdag 22 februari is All You Need Is Love terug met een kakelvers seizoen, vol prachtige en ontroerende momente. Robert ten Brink, die de bijnaam "Dr. Love" al jaren met trots draagt, stelt weer alles in het werk om geliefden met elkaar te herenigen.

Australië
Uiteraard blijft Ten Brink niet alleen in Nederland, want hij moet over de hele wereld op zoek naar de geliefden van de deelnemers in zijn programma. Zo maakt hij dit seizoen onder meer een prachtige en bijzondere reis naar Australië. Wat we verder precies kunnen verwachten van het nieuwe seizoen van All You Need Is Love, is nog een verrassing.

Caravan
Ten Brink zal geliefden herenigen, gebroken harten lijmen en stille liefdes openbaar maken. Ook is er uiteraard weer plek voor de All You Need Is Love-caravan in het nieuwe seizoen. Deze sleurhut gaat opnieuw op een liefdesreis door Nederland. Van Groningen tot aan Maastricht: geen plek is te ver voor RTL's eigen Cupido.

Het nieuwe seizoen van All You Need Is Love is vanaf zaterdag 22 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van All You Need Is Love terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen All You Need Is Love start zaterdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV