Schotse dramaserie Guilt vanaf zaterdag te zien op BBC First

Schotse dramaserie Guilt vanaf zaterdag te zien op BBC First
Tragisch verhaal over twee broers

Kijktip :

Vanaf zaterdag 22 februari is de zenuwslopende Schotse dramaserie Guilt opnieuw te zien. Hierin wordt het verhaal verteld van twee broers, Max en Jake, die steeds dieper in de problemen verzeild raken na een fataal ongeluk.

Duister Edinburgh
De broers Max (Mark Bonner) en Jake (Jamie Sives) zijn op de terugweg van een bruiloft en Jake zit achter het stuur. In een duister straatje in de Schotse stad Edinburgh duikt er plotseling een oudere voetganger voor ze op. Een ongeluk is onafwendbaar, en de voetganger ligt dood op straat. Het grootste probleem: Jake is op het moment van het ongeluk stoned en niet verzekerd.

Escalatie
Max en Jake proberen 'gewoon' verder te gaan met hun leven, in de hoop dat het overlijden van de voetganger wordt afgedaan als een natuurlijke dood. De zaak escaleert echter steeds verder en de dode voetganger blijft ze achtervolgen in deze spannende serie. Het is een stijlvol drama in de geest van Fargo en Breaking Bad, maar met een flinke dosis absurdistische, typisch Schotse humor.

De dramaserie Guilt is vanaf zaterdag 22 februari vier zaterdagen rond 22.10 uur te zien op BBC First. Lees hier waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schotse dramaserie Guilt vanaf zaterdag te zien op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV