Nieuwe zangwedstrijd We Want More begint 28 maart op SBS 6

Nieuwe zangwedstrijd We Want More begint 28 maart op SBS 6
Met onder anderen André Hazes in de jury

Nieuws :

UPDATE: in verband met de coronacrisis zijn de opnamen van We Want More stilgelegd. De muziekshow zal op een latere datum beginnen op SBS 6. Wanneer dat is, is nog niet bekend; zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv.

Vanaf zaterdag 28 maart is de nieuwe zangwedstrijd We Want More te zien op SBS 6. Deze nieuwe zaterdagavondshow wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Johnny de Mol en bevat enkele grote namen in de jury, die de auditanten beoordelen op hun zangkunsten.

Dit zijn de juryleden van We Want More

Ali B.

Rapper en tv-persoonlijkheid

André Hazes

Zanger

Davina Michelle

Zangeres

Trijntje Oosterhuis

Zangeres en voormalig jurylid The Voice of Holland

Henk Poort

Operazanger

100.000 euro
In We Want More zijn alle zangstijlen en -genres welkom, want de jury is van alle markten thuis. Tijdens de audities mogen ze stemmen op de kandidaten die ze graag weer willen zien, maar de auditanten moeten tot het eind toe scherp blijven: de juryleden mogen hun stem namelijk ook weer intrekken. Na twee rondes is het tijd voor een grote finale, waarin de deelnemers de jury, 25 muziekexperts en de honderdkoppige publieksjury moeten zien te overtuigen. De winnaar gaat naar huis met maar liefst 100.000 euro.

De nieuwe zangwedstrijd We Want More is vanaf zaterdag 28 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe zangwedstrijd We Want More begint 28 maart op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV