Mooie muziekdocu DeWolff in Europa zaterdag op NPO 2

Mooie muziekdocu DeWolff in Europa zaterdag op NPO 2
Het wel en wee van een Nederlandse band

Kijktip :

De ruige Limburgse bluesrockband DeWolff is al ruim tien jaar mateloos populair in Nederland. Op festivals hebben ze laten zien een fantastische live-act te zijn, maar ze willen méér. En daarom gaan ze op tournee door Europa - met een cameraploeg in hun kielzog.

Drank, drugs en rock 'n' roll
Het leven van de mannen van DeWolff staat bol van de drank, drugs en rock 'n' roll. In de documentaire DeWolff in Europa maken ze een wilde rit vol muziek in volgepakte busjes, dwars door Europa. Maar hoe is het tourleven écht? Deze film is te beschouwen als een 'coming of age'-document van de band, met veel muziek en weinig slaap.

Terug in de tijd
DeWolff brengt met hun muziek een eerbetoon aan de grote rockbands van de jaren zeventig. Met hun scheurende gitaren, zingende orgels en langende haren blazen de bandleden Pablo en Luka van de Poel en hun vriend Robin Piso iedereen weg. Inmiddels hebben ze al een dozijn albums op hun naam staan en spreken ze een breed publiek aan met hun rockmuziek.

De documentaire DeWolff in Europa is op zaterdag 22 februari om 23.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire DeWolff in Europa terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mooie muziekdocu DeWolff in Europa zaterdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV