Nieuwe Nederlands-Vlaamse serie Grenslanders in de maak

Nieuwe Nederlands-Vlaamse serie Grenslanders in de maak
Rollen voor o.a. Monic Hendrickx en Frank Lammers

Nieuws

De Nederlandse omroep AVROTROS en de Vlaamse publieke omroep VRT werken samen aan de nieuwe dramaserie Grenslanders. Jasmine Sendar heeft de hoofdrol in de serie. Verder zijn er rollen voor onder anderen Monic Hendrickx, Fedja Van Huêt en Frank Lammers.

Hoofdrolspeelster Jasmine Sendar

In de televisieserie, die zich afspeelt in het grensgebied van Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen, wordt een meisje van Afrikaanse afkomst zwaar getraumatiseerd aangetroffen in de polders van het grensland tussen Vlaanderen en Nederland. Tara, een rechercheur uit Rotterdam, en Bert, een psychiater uit Antwerpen, proberen te achterhalen wat er met haar is gebeurd. Al snel krijgen ze het gevoel dat het onschuldig ogende grensland en de mensen die er wonen, meer geheimen verbergen dan de toeristische brochures doen vermoeden...

De opnames voor de nieuwe serie gaan in 2018 van start. Uiteindelijk zal de serie in 2019 worden uitgezonden op NPO 3 in Nederland en op Eén in Vlaanderen.

Zodra er meer informatie over de uitzenddata of een promo-video is, zie je dat op Gids.tv. Lees hier alles over Grenslanders.

Tags: rotterdam, antwerpen, nederland, zeeland, omroep, publieke omroep, trauma, psychiater, serie, dramaserie, grensgebied, vlaanderen, onschuldig, opnames, fedja van huet, frank lammers, jasmine sendar, monic hendrickx, avrotros, rechercheur

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »