WTA Doha | Hoe laat is Kiki Bertens live op tv?

WTA Doha | Hoe laat is Kiki Bertens live op tv?
Tennisster naar derde ronde na winst op Muchova

Sport :

Van zondag 23 tot en met zaterdag 29 februari is het WTA-tennistoernooi in Doha, Qatar. Kiki Bertens heeft in de eerste ronde een zogenaamde bye, waardoor ze meteen doorstroomde naar de tweede ronde. Die partij won ze van Muchova. In de derde ronde speelt ze tegen Zheng Saisai. Die partij begint om 13:30 uur en wordt live uitgezonden door FOX Sports 5.

Toppers
Bijna de volledige top van het vrouwentennis doet mee in Doha. Kiki Bertens is als nummer acht van de wereldranglijst als zevende geplaatst. Alleen nummer vijf Bianca Andreescu is er niet bij. Ashleigh Barty is de nummer één.

Tweede ronde
Kiki Bertens speelde in de tweede ronde tegen Karolina Muchova en won die partij met 6-2 6-4. Woensdag komt ze opnieuw in actie, tegen de Chinese Zheng Saisai. Die partij begint om 13:30 uur Nederlandse tijd.

Bekijk hier op welk kanaal FOX Sports te zien is. Geen abonnee? Lees hier hoe je een FOX Sports dagpas koopt.

Het WTA-toernooi in Doha is van zondag 23 tot en met zaterdag 29 februari dagelijks vanaf 12.00 uur live te zien op FOX Sports 5.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WTA Doha | Hoe laat is Kiki Bertens live op tv? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV