Vanavond op tv: nieuw seizoen De kijk van Koolhoven, Jörgen Rayman in De laatste 24 uur en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen De kijk van Koolhoven, Jörgen Rayman in De laatste 24 uur en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 21 februari

Kijktip :

De filmliefhebber kan vanaf vandaag zijn hart weer ophalen, want regisseur Martin Koolhoven is terug met zijn programma De kijk van Koolhoven. Verder onder meer Jörgen Raymann in De laatste 24 uur. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 21 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: De kijk van Koolhoven

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Filmmaker Martin Koolhoven is terug met een nieuw seizoen van het programma De kijk van Koolhoven, waarin hij zijn favoriete films bespreekt op de van hem bekende onnavolgbare wijze: hartstochtelijk en inzichtelijk. In de eerste aflevering laat Koolhoven fragmenten zien van de meest geslaagde remakes, sequels en prequels uit. Ook laat hij aan de hand van James Bond en Indiana Jones zien waarom de ene film zich beter leent voor een vervolg dan de andere.


Nieuw: Unexplained & Unexplored

Discovery
Discovery
20:30 uur

In het nieuwe programma Unexplained & Unexplored proberen ontdekkingsreiziger Justin Forland en filmmaker Emiliano Ruprah acht bijzondere mysteries op aarde op te lossen. De eerste missie van Forland en Ruprah: ligt er serieus een 16e-eeuws schip vol goud begraven in de woestijn van Californië? De geruchten zijn zo hardnekkig dat de twee op onderzoek uitgaan. Gewapend met historische kaarten en moderne technologieën willen ze antwoorden vinden die nog niet eerder zijn achterhaald.


De laatste 24 uur: Jörgen Raymann

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

In de laatste aflevering van De laatste 24 uur beleeft cabaretier Jörgen Raymann zijn 'laatste 24 uur'. Presentator Bert van Leeuwen overvalt hem aan het begin van de aflevering met die boodschap. Het doel: er een zo mooi mogelijke dag van maken met dingen die Jörgen zou willen doen en waarderen als het zijn laatste dag zou zijn. Mooie, blijde en ontroerende verrassingen volgen elkaar op. Zo verbindt Jörgen in zijn 'laatste uren' een bruidspaar in het echt. Zijn beide dochters zijn erbij.


Nieuw: The Medicis seizoen 3

Eén
Eén
22:10 uur

Vanaf vanavond wordt het derde seizoen van de historische dramaserie The Medicis elke vrijdag rond 22:10 uur op België Eén uitgezonden. De serie gaat over de machtige en invloedrijke Italiaanse familie de' Medici, die in Florence als grondlegger van het internationale bankwezen gedurende de 15e eeuw op het gebied van kunst een toonaangevende rol speelde. Het is nu enkele maanden na de grote samenzwering en Lorenzo koestert wrok. De oorlog met paus Sixtus IV en zijn neef Riario stelt de stad zwaar op de proef.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen De kijk van Koolhoven, Jörgen Rayman in De laatste 24 uur en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV