Nieuwe docuserie Animals with Cameras begint zondag op NPO 2

Nieuwe docuserie Animals with Cameras begint zondag op NPO 2
Dieren dragen camera met zich mee

Kijktip :

Met de prachtige documentaires van David Attenborough in het geheugen kunnen we ons tegenwoordig maar door weinig meer laten verrassen als het op natuurfilms aankomt. Maar Animals with Cameras biedt weer iets bijzonders: dieren dragen zelf de camera's.

Uniek perspectief
De makers van deze schitterende natuurdocumentaireserie zijn erin geslaagd speciaal ontwikkelde minicamera's aan wilde dieren te bevestigen. Dit zorgt voor unieke en nooit eerder vertoonde beelden, die de dieren van zeer dichtbij laten zien. De komende drie zondagen zijn de afleveringen van Animals with Cameras te zien op NPO 2.

Pasgeboren stokstaartjes
Al in de eerste aflevering zijn er verbluffende beelden te zien van dieren waarbij je anders nooit zo dicht in de buurt komt. Zo duiken we onder de grond, waar we op bezoek gaan bij pasgeboren stokstaartjes. Ook gaat de reis naar Argentinië, waar de epische reizen en fenomenale manier van jagen van de Magelhaenpinguïn vast worden gelegd.

De natuurdocumentaireserie Animals with Cameras is vanaf zondag 23 februari drie zondagen om 19.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Animals with Cameras terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe docuserie Animals with Cameras begint zondag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV