Nieuw seizoen Weet ik veel start zondag op RTL 4

Nieuw seizoen Weet ik veel start zondag op RTL 4
Beau van Erven Dorens presenteert

Kijktip :

Het was een bittere pil voor Linda de Mol: na haar overstap van RTL naar SBS mocht ze de kennisquiz Weet ik veel niet meenemen. Vanaf zondag 23 februari begint een nieuw seizoen van de quiz, met een nieuwe presentator: Beau van Erven Dorens.

Deze quiz is voor jou
De Mol schakelde overigens razendsnel om bij SBS, waar binnen de kortste keren Deze quiz is voor jou uit de hoge hoed werd getoverd. Een vergelijkbaar format, waarin bekende Nederlanders spelen voor iemand die het geld hard nodig heeft. In Weet ik veel kiest elke BN'er echter een eigen goed doel, in de vorm van een persoon die het geld kan gebruiken voor een dure operatie of behandeling.

Studenten
In totaal doen er drie BN'ers mee, waarvan er één doorgaat naar de finale. Ze worden getest op hun algemene kennis, met vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. In de finale speelt de BN'er een geldbedrag bij elkaar voor het door hem of haar gekozen goede doel, samen met de beste van driehonderd studenten in de zaal. De student krijgt hetzelfde bedrag, maar dan voor zichzelf.

Het nieuwe seizoen van Weet ik veel is vanaf zondag 23 februari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Weet ik veel start zondag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV