Nieuw seizoen Boer zoekt vrouw vanaf zondag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Boer zoekt vrouw vanaf zondag te zien op NPO 1
Welke boer vindt de liefde?

Kijktip :

Eindelijk is het zover: op zondag 23 februari start het elfde seizoen van het immens populaire datingprogramma Boer zoekt vrouw. Yvon Jaspers gaat met de brieven langs bij de boeren, waarna het grote avontuur echt gaat beginnen. Welke boer vindt de liefde?

Liefdespost
Na de traditionele voorstelaflevering, die een half jaar geleden werd uitgezonden, wachtten de negen boeren en ene boerin in spanning op antwoord. Nu gaat Yvon Jaspers bij ze langs, bepakt en bezakt met liefdespost: brieven, e-mails, pakketten en hele cadeaus komen voorbij. De vijf boeren met de meeste brieven worden gevolgd op televisie, de andere vijf kun je volgen via de site van Boer zoekt vrouw.

Speeddates
Aan de boeren de taak om uit alle post een aantal kandidaten uit te zoeken, met wie ze op speeddate zullen gaan. Hierna wordt het vaste Boer zoekt vrouw-traject gevolgd: dagdates, de logeerweek en uiteindelijk de stedentrip met die ene grote liefde. In totaal zijn er dit jaar 1100 brieven verstuurd naar de tien boeren, dus er is een grote kans dat hier een aantal geschikte kandidaten bij zitten.

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw is vanaf zondag 23 februari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Boer zoekt vrouw vanaf zondag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV