Nieuw seizoen TV Show op reis met o.a. Bertie Steur begint zondag op NPO 1

Nieuw seizoen TV Show op reis met o.a. Bertie Steur begint zondag op NPO 1
Ivo Niehe bezoekt weer mensen in binnen- en buitenland

Kijktip :

Vanaf zondag 23 februari is het nieuwe seizoen van TV Show op reis te zien op NPO 1, waarin Ivo Niehe bekende en minder bekende mensen uit binnen- en buitenland opzoekt voor een goed gesprek. In de eerste aflevering gaat hij langs bij onder anderen Bertie Steur, bekend van Boer zoekt vrouw en Expeditie Robinson.

Russische miljardairszoon
Eerst gaat Niehe echter langs bij Emin Agalarov, een veertigjarige miljardairszoon, popster en projectontwikkelaar. Hij zou prostituees hebben geregeld voor Donald Trump en het verhaal gaat dat hij een grote rol heeft gespeeld bij de inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Agalarov wilde nooit eerder op alle geruchten reageren, maar nu geeft hij voor het eerst opening van zaken.

Leven na Boer zoekt vrouw
Ook bezoekt Niehe enkele voormalige Boer zoekt vrouw-deelnemers: boer Geert en boerin Bertie en haar vriendin Rosita in Zeeland. Van hen hoopt hij antwoord te krijgen op de vraag hoe het leven na Boer zoekt vrouw nu echt is. Hoe groot is de invloed van de deelname aan het programma op je verdere leven? Tot slot heeft Niehe een gesprek met China-correspondent Sjoerd den Daas.

Het nieuwe seizoen van TV Show op reis is vanaf zondag 23 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van TV Show op reis terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen TV Show op reis met o.a. Bertie Steur begint zondag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV