Finale De slechtste chauffeur van Nederland maandag op RTL 5

Finale De slechtste chauffeur van Nederland maandag op RTL 5
De finale die niemand wil winnen

Kijktip :

Finales worden meestal graag gewonnen door de deelnemers, want dat betekent dat je ergens de allerbeste in bent. Er is echter één finale die niemand wil winnen: die van De slechtste chauffeur van Nederland. Wie van de overgebleven deelnemers kan beter nooit meer achter het stuur stappen?

Ploeteren
Gedurende de afleveringen viel de ene na de andere chauffeur af. En dat was positief, want zij hadden wél verbetering laten zien en mochten van de jury weer de weg op. De overgebleven deelnemers bleven echter door ploeteren en nu zijn er nog drie kandidaten in de race. Wie wordt De slechtste chauffeur van Nederland: Hans, Priscilla of Roelie?

Fout na fout
In de finale wordt wel duidelijk waarom deze drie kandidaten hun rijbewijs nog niet hebben teruggekregen. Ook in deze aflevering gaat er namelijk nog veel mis bij de chauffeurs. Ze stapelen fout op fout en er valt de deelnemers nog veel bij te brengen. Juryleden Tim en Tom Coronel en Patricia Nijman kunnen hun ogen soms niet geloven.

De finale van De slechtste chauffeur van Nederland is op maandag 24 februari om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van De slechtste chauffeur van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV