Nieuw seizoen Ink Master vanaf maandag te zien op Spike

Nieuw seizoen Ink Master vanaf maandag te zien op Spike
Wie is de beste tatoeëerder?

Kijktip :

Talentenjachten zijn er in alle soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld Ink Master, dat op maandag 24 februari alweer aan het dertiende seizoen begint. In dit Amerikaanse programma nemen verschillende tatoeëerders het tegen elkaar op.

Kunstenaars
Als je de tattoos van sommige mensen bekijkt kun je alleen maar concluderen dat er ware kunstwerken op hun lichaam te bewonderen zijn. De kunstenaars die de plaatjes produceren nemen in het in Ink Master tegen elkaar op in een onderlinge competitie. De tatoeagekunstenaars moeten allerlei opdrachten uitvoeren om te laten zien wat ze kunnen.

100.000 dollar
De prijs die de deelnemers uiteindelijk kunnen verdienen is bepaald geen kattenpis: maar liefst 100.000 dollar. Presentator Dave Navarro (muzikant bij onder meer Jane's Addiction en de Red Hot Chili Peppers) kijkt hoe de deelnemers het ervan af brengen en ziet hoe ze hun werk presenteren aan de jury. Hierin zitten zowel gerenommeerde tattoeëerders als liefhebbers van tatoeages.

Het dertiende seizoen van Ink Master is vanaf maandag 24 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op Spike. Lees hier waar je Spike kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Ink Master vanaf maandag te zien op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV