Married at First Sight bereikt climax: finale dinsdag te zien op RTL 4

Married at First Sight bereikt climax: finale dinsdag te zien op RTL 4
Blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Kijktip :

Na zestien afleveringen bereikt het bijzonder populaire datingprogramma Married at First Sight op dinsdag 25 februari een climax. De zes deelnemende koppels komen nog één keer terug bij Carlo Boszhard en de experts om de belangrijkste beslissing van allemaal te nemen.

Experiment
Het bijzondere liefdesexperiment Married at First Sight, waarin kandidaten elkaar het jawoord geven zonder elkaar ooit gezien te hebben, is mateloos populair op RTL 4. De eerste afleveringen werden al goed bekeken, met ruim 900.000 kijkers, maar de laatste tijd schieten de kijkcijfers helemaal door het dak: elke maandag en dinsdag zitten er ruim een miljoen mensen voor de buis.

Antwoord
In de allerlaatste aflevering van dit veelbesproken seizoen moeten de deelnemers het allesbeslissende antwoord geven: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden? Dit zenuwslopende moment is de oorzaak van veel stress. Vooral bij de Groningse Chantal loopt de spanning behoorlijk op. En hoe reageren Chantal en Henk nu ze elkaar voor het eerst sinds hun huwelijksreis weer zien?

De laatste aflevering van Married at First Sight is op dinsdag 25 februari om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Married at First Sight bereikt climax: finale dinsdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV