Dinsdag in Hier zijn de Van Rossems: Antwerpen

Dinsdag in Hier zijn de Van Rossems: Antwerpen
Op bezoek bij onze zuiderburen

Kijktip :

Dinsdag (25 februari) gaan Maarten, Sis en Vincent van Rossem de grens over. Ze gaan namelijk op bezoek in de Vlaamse stad Antwerpen. De Van Rossems komen tot de ontdekking dat havenstad veel moois te bieden heeft.

Minder aangenaam
Er is één aspect aan Antwerpen dat de broers en zus behoorlijk tegenstaat: het massatoerisme heeft er bijna Amsterdamse proporties aangenomen. Volgens de Van Rossems wordt het bezoek aan Antwerpen hierdoor een stuk minder aangenaam en dat maken ze tijdens de aflevering in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk.

Pareltjes
Niettemin trotseert het drietal de enorme menigte in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Rubenshuis en het Centraal Station. De Van Rossems proberen echter ook rust te vinden bij minder drukbezochte plekken. Het boekdrukkunstmuseum Museum Plantin-Moretus, het woonhuis van de architect Winders of het Museum Fritz Mayer van den Bergh zijn nog pareltjes, waarvan in alle rust te genieten valt.

De aflevering van Hier zijn de Van Rossems over Antwerpen is op dinsdag 25 februari om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Hier zijn de Van Rossems terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Hier zijn de Van Rossems: Antwerpen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV