Vrijdag in Op1: Jennifer Hoffman over droombaan 3 op Reis en meer

Vrijdag in Op1: Jennifer Hoffman over droombaan 3 op Reis en meer
Dit zijn de gasten van vrijdag 21 februari 2020

Kijktip :

Vrijdag 21 februari is het weer de beurt aan Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand. Zij presenteren vanavond de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Lees hier alles over de presentatieduo's van Op1.

Onderwerpen van vrijdag 21 februari

  • Het is de droombaan voor velen en voor Jennifer Hoffman is die droom werkelijkheid geworden: ze gaat 3 op Reis presenteren. Hoffman is zich samen met haar team zeer bewust van het fenomeen ‘vliegschaamte’. Daarom staat dit seizoen in het teken van groener reizen en verhalen met een maatschappelijk belang. Bij Op1 vertelt ze vanavond over de plekken die ze mocht bezoeken voor het programma.

  • Evert van Benthem won vandaag precies 35 jaar geleden, in 1985, de Elfstedentocht. Hij was de held van het land, maar in 2000 was hij alle aandacht zat. In Nederland was hij melkveehouder, maar hij vertrok naar Canada om zijn bedrijf voort te zetten. Twintig jaar later woont hij er nog steeds, met zijn vrouw en kinderen. Hoe kijkt hij terug op zijn Elfstedentocht? Vanavond bij Op1 is Van Benthem te gast, samen met de eerste die hem interviewde na zijn overwinning in 1985: sportverslaggever Evert ten Napel.

  • Lennert de Haan is melkveehouder en is de Nederlandse regels zat. Hij emigreert, net als Evert van Benthem, naar Canada. Steeds meer Nederlandse boeren zijn klaar met de stikstofplannen van het kabinet en de vele andere maatregelen waar hun bedrijven de afgelopen jaren mee worden geconfronteerd.

  • VVD-Kamerlid Dilan Yeşilgöz wil dat terroristen net als Tbs’ers de rest van hun leven kunnen worden gemonitord. Volgens Tbs-advocaat Job Knoester is dit niet te doen. Vanavond gaan ze met elkaar in debat bij Op1.

  • De Kamer gaat op krokusvakantie, na een paar tumultueuze maanden. Maar, ondertussen groeien de spanningen in de coalitie steeds meer. Is het verkiezingskoorts, of is het einde van kabinet Rutte III nabij? Vanavond bij Op1 bespreekt politiek verslaggever Xander van der Wulp de stand van zaken in Den Haag.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Jennifer Hoffman over droombaan 3 op Reis en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV