Nieuw op Netflix in maart 2020

Nieuw op Netflix in maart 2020
Van mega spannende Ozark tot Tarantino-klassieker Django Unchained

Film :

Gids.tv zet de releases van Netflix in maart 2020 op een rij. Let op: totdat Netflix Nederland de titels bevestigd, zijn deze titels onder voorbehoud.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.


1. Spider-Man: Far From Home (1 maart)

Netflix


In tegenstelling tot vele andere MCU-blockbusters is Spider-Man: Far From Home vanaf 1 maart te zien op Netflix. Dit heeft uiteraard met rechten te maken, waardoor je voor een Marvel marathon nog steeds zowel Disney Plus als Netflix nodig hebt. Bekijk hier waar je Spider-Man: Far From Home kunt kijken.

Lees hier wat wij bij Gids.tv van Spider-Man: Far From Home vonden.


2. Mission: Impossible - Fallout (5 maart)

Netflix


Mission Impossible bleek in één klap terug met deze Fallout. Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn team van de IMF moeten samenwerken met een groep oude bondgenoten. Het wordt een race tegen de klok als een missie helemaal verkeert afloopt. Bekijk hier waar je Mission: Impossible - Fallout kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Mission: Impossible - Fallout.


3. Spenser Confidential (6 maart)

Netflix


Spenser is net vrijgelaten uit de gevangenis. Al snel na zijn vrijlating wordt de ex-politieagent weer in de onderwereld van Boston gezogen en ontdekt hij de waarheid achter een geruchtmakende moord. Er blijkt een enorme samenzwering achter de moord schuil te gaan. Spenser probeert samen met Hawk, een MMA-vechter, de waarheid te achterhalen. Bekijk hier waar je Spenser Confidential kunt kijken.


4. The Protector, S3 (6 maart)

Netflix


De eerste Turkse Netflix-serie is toe aan zijn derde seizoen. In dit seizoen krijgt Hakan (Çağatay Ulusoy) het aan de stok met een nieuwe vijand genaamd The Vizier. Bekijk hier waar je The Protector kunt kijken.


5. Lost Girls (13 maart)

Netflix


Wanneer haar dochter Shannan vermist wordt gaat Mari Gilbert uit New York op onderzoek uit. In de bossen doet ze een gruwelijke ontdekking wanneer ze op de lichamen van andere meisjes stuit. Deze blijken zich te hebben opgehouden in de seksindustrie en zijn vermoord door de seriemoordenaar die Long Island onveilig maakt. Bekijk hier waar je Lost Girls kunt kijken.


6. Kingdom, S2 (13 maart)

Netflix


Deze Zuid-Koreaanse horrorserie. Wanneer een vervallen koninkrijk plots getroffen wordt door een mysterieuze plaag, moet de verguisde kroonprins Yi Chang (Ju Ji-hoon) op onderzoek uit. Bekijk hier waar je Kingdom kunt kijken.


7. Elite, S3 (13 maart)

Netflix


De nieuwe seizoenen van Elite volgen elkaar in rap tempo op. In september vorig jaar kwam het tweede seizoen uit, de derde volgt nu. De serie draait om de klassenstrijd tussen verschillende jongeren op een zeer exclusieve school. Bekijk hier waar je Elite kunt kijken.


8. The Letter for the King (20 maart)

Netflix


Naar het bekende Nederlandse boek (De Brief van de Koning) van schrijfster Tonke Dragt, met Amir Wilson in de hoofdrol en Nederlanders Yorick van Wageningen en Gijs Blom in de cast. Bekijk hier waar je The Letter for the King kunt kijken.


9. Freud, S1 (23 maart)

Netflix


Freud speelt zich af in het Wenen van 1886, wanneer Sigmund Freud (de grondlegger van de psycho-analyse wordt gespeeld door Robert Finster) stuit op hevige weerstand naar aanleiding van zijn omstreden theorieën. Bekijk hier waar je Freud kunt kijken.


10. Ozark, S3 (27 maart)

Netflix


Het derde seizoen van Ozark pikt vijf maanden na het einde van seizoen 2 de draad weer op. Wendy (Linney) wil erg graag het 'casino op water' uitbreiden met de hulp van het kartel, terwijl Marty (Bateman) de boel liever de boel laat. Bekijk hier waar je Ozark kunt kijken.


11. Django Unchained (31 maart)

Netflix


Quentin Tarantino kwam dit jaar met zijn negende film, Once Upon a Time in Hollywood. De zevende Tarantino (en door sommigen ook wel de beste genoemd) komt deze maand op Netflix. Bekijk hier waar je Django Unchained kunt kijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix in maart 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV