Shockerende én geweldige horrorfilm Midsommar nu op Netflix

Shockerende én geweldige horrorfilm Midsommar nu op Netflix
Zet jij jouw bloemenkrans op?

Kijktip :

Vanaf 21 februari staat de horrorfilm Midsommar op Netflix. Zoveel mensen, zoveel meningen: waar de één deze horrorfilm extreem walgelijk vondt, genoot de ander met volle teugen van dit lugubere horrorverhaal. De boodschap van de film (van de makers van Hereditary) is echter bijzonder briljant.

Lees hier de filmrecensie van Midsommar

Witte jurken, bloemen, bijtjes en drugs
We volgen het Amerikaanse stel Dani en Christian. Zij kunnen wel een vakantie gebruiken, want hun relatie zit behoorlijk in het slop. Als de familie van Dani iets verschrikkelijks overkomt, krijgen ze ook nog te maken met intens verdriet. Dani kan dus alle steun gebruiken, maar krijgt dat niet van man Christian. Ze besluiten met een groep vrienden te vertrekken naar een afgelegen dorp in Zweden voor het Midzomerfestival. Een hippie-aangelegenheid, denken ze, maar ze treffen iets heel anders aan.

Een waarschuwing is wel op zijn plaats...
Buiten het feit dat kijkwijzer 16-plus aangeeft, is dit geen film voor tere zielen. Mensen die hard geweld, bizarre blootscènes of bloederige en dodelijke toestanden niet kunnen verdragen, kunnen deze film beter overslaan. Voor wie wel tegen een stootje kan: Ga op reis met dit gezelschap en geniet van heel veel details, fantastisch acteerwerk met Florence Pugh (Little Women), maar bovenal een waanzinnig onderliggend verhaal die deze film in het horrorgenre geniaal maakt. Laat de festiviteiten beginnen! Skål!

Midsommar staat vanaf 21 februari 2020 op Netflix. Genre: Horror. IMDb-score: 7,2.

Jack Reynor en Florence Pugh in de film 'Midsommar'

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shockerende én geweldige horrorfilm Midsommar nu op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV