Vanavond op tv: terugkeer Kees & Co en All You Need Is Love

Vanavond op tv: terugkeer Kees & Co en All You Need Is Love
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 22 februari

Kijktip :

RTL gaat zaterdagavond de strijd aan met Wie is de Mol? en zet hun eigen hit All You Need Is Love tegenover de speurtocht op NPO1. Ook start een nieuw seizoen van Kees & Co. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 22 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Kees & Co

RTL 4
RTL 4
20:00 uur

Vanaf zaterdag 22 februari is het nieuwe seizoen van Kees & Co wekelijks te zien op RTL 4. Dit seizoen is er een belangrijke verandering in de cast: Tina de Bruin neemt de rol van Coosje over van Chantal Janzen, die te veel andere verplichtingen bij RTL heeft.

Eerste aflevering
De Bruin moet het direct ontgelden, want haar Coosje wordt in de eerste aflevering flink achter de broek aan gezeten door de vrouw des huizes, Kees Heistee (gespeeld door Simone Kleinsma). Kees is namelijk niet te spreken over de luiheid van Coosje. Ze vindt overigens dat iedereen wel wat meer de handen uit de mouwen mag steken in het huishouden. Door haar taken te delegeren kan Kees zelf een baan aannemen in de kantine van de lokale voetbalclub.


Terug: All You Need Is Love

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

De komende zaterdagen is het liefdesprogramma All You Need Is Love weer wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Liefdes
Robert ten Brink zal geliefden herenigen, gebroken harten lijmen en stille liefdes openbaar maken. In dit seizoen maakt Robert onder andere een bijzondere reis naar Australië.

Caravan
Uiteraard komt ook de 'All You Need Is Love'-caravan eraan te pas om Robert te begeleiden tijdens zijn liefdesreis door het land. Van Groningen tot aan Maastricht: geen plek is te ver voor RTL's eigen Cupido.


Nieuw: Bancroft seizoen 2

NPO 3
NPO 3
20:35 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de Britse thrillerserie Bancroft. De vier afleveringen worden de komende zaterdagavonden om 20:25 uur uitgezonden op NPO 3 en zijn daarmee al binnen een paar weken na de première op de Engelse televisie in Nederland te zien.

Leiding
Wanneer hoofdinspecteur Elizabeth Bancroft in de eerste aflevering de leiding krijgt over een nieuwe, gefuseerde politiedienst, is niet iedereen daar blij mee.

Moord
Nadat er twee doden in hun woning worden aangetroffen en het om moord lijkt te gaan, wordt Bancrofts nieuwe collega Jake Harper op het onderzoek gezet. Dat Bancrofts zoon Joe ook een bekende is van de slachtoffers, maakt alles nog ingewikkelder.


Docu: DeWolff in Europa

NPO 2
NPO 2
23:05 uur

Drank, drugs en Rock 'n Roll. De mannen van de band DeWolff kunnen er wat van. Deze documentaire volgt de bandleden op de voet tijdens hun tour door Europa. Het resultaat is een wilde rit vol muziek en volgepakte busjes. Maar is touren wel zo Rock 'n Roll als we denken?

Scheurende gitaren
Wanneer je luistert naar de muziek van de band DeWolff waan je je even in de jaren '70. Met scheurende gitaren, zingende orgels en lange haren blazen de bandleden Pablo en Luka van de Poel en hun vriend Robin Piso iedereen weg.

Tour
De band begon in 2008 en ze hebben al aardig wat albums en singles op hun naam staan. Deze documentaire volgt DeWolff op de voet tijdens hun tour door Europa. De film kan worden beleefd als een 'coming of age' van de muzikanten; veel muziek, weinig slaap.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: terugkeer Kees & Co en All You Need Is Love of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV