Nieuwe seizoen Better Call Saul maandag op Netflix

Nieuwe seizoen Better Call Saul maandag op Netflix
Bijna het laatste seizoen...

Kijktip :

Advocaar Jimmy McGill lijkt een hele normale advocaat, maar hij heeft een duistere zijde: Saul Goodman. Dat kan maar één ding betekenen: ellende. Het vijfde seizoen van Better Call Saul is vanaf maandag 24 februari te zien op Netflix.

Bekijk hier de serierecensie van Better Call Saul.

Het verhaal
Saul Goodman (Bob Odenkirk), de louche advocaat van Walter White uit Breaking Bad, ging door het leven als Jimmy McGill. Zijn ongure alter-ego Saul krijgt steeds meer de overhand en aan het einde van seizoen 4 lijkt dat ook definitief te gebeuren. Ook zijn (knipperlicht)relatie met advocate Kim Wexler komt steeds meer onder druk te staan...

Één-na-laatste
Dit vijfde seizoen is nog niet het laatste, maar helaas wel bijna. Distributeur AMC bevestigde namelijk dat het zesde seizoen ook het laatste is. In het zesde seizoen keren fanfavorieten uit Breaking Bad, zoals Robert Foster, terug. In dit seizoen zijn daar al Dean Norris als Hank Schrader en Giancarlo Esposito als drugskoning Gus Fring.

Better Call Saul is vanaf 24 februari 2020 te zien op Netflix. Bekijk hier alle kijktips van week 9.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe seizoen Better Call Saul maandag op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV