Altered Carbon seizoen 2 donderdag op Netflix

Altered Carbon seizoen 2 donderdag op Netflix
Met Anthony Mackie (Avengers: Endgame)

Kijktip :

Als je denkt dat onze aarde al helemaal knettergek aan het worden is: Dan staat je nog wat te wachten. Dat laat deze serie op bijzondere wijze zien. Het tweede seizoen van Altered Carbon is vanaf donderdag 27 februari te zien op Netflix.

Bekijk hier het volledige overzicht van nieuwe films en series deze week

Eenzame soldaat
In seizoen 2 zien we dat Takeshi Kovacs - een eenzame overlevende soldaat van een groep elite intergalactische warriors - verder gaat met zijn eeuwenoude quest om zijn verloren liefde Quellcrist Falconer (Renée Elise Goldsberry) te vinden. Nadat hij tientallen jaren van planeet naar planeet is gegaan is Kovacs weer terug op zijn thuisplaneet Harlan’s World met de belofte dat hij daar Quell kan vinden.

Marvel feestje
De ster van het eerste seizoen (Joel Kinnaman) is dit tweede seizoen gerecast door Anthony Mackie (Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Endgame). Maar daarbij is het niet gebleven wat betreft Marvel-sterren. Zo is Simone Missick (Misty Knight in Luke Cage) gecast, net als Dina Shihabi (Daredevil).

Het tweede seizoen van Alterned Carbon is vanaf 27 februari 2020 te zien op Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Altered Carbon seizoen 2 donderdag op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV