Serierecensie: I Am Not Okay with This slaat het algoritme van Netflix op tilt

Serierecensie: I Am Not Okay with This slaat het algoritme van Netflix op tilt
Van de makers van Stranger Things

Film :

Sinds 26 februari staat de serie I Am Not Okay with This op Netflix. Dit coming-of-agedrama is compleet gebaseerd op het Netflix-algoritme. Dus doe succesvolle series zoals Stranger Things (2016), 13 Reasons Why (2017) en Sex Education (2019) en een klein snufje van de legendarische horrorfilm Carrie in de mix, en een nieuwe serie is geboren. Lees hier de serierecensie van I Am Not Okay With This.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dear diary
Het verhaal gaat over tiener Sydney. Ze is in veel opzichten een normale tiener die op de middelbare school probeert te overleven. Vrienden, worstelingen met familie en het ontdekken van seksualiteit behoren tot het normale tienerplaatje. Tot ze begint te ontdekken dat ze superkrachten heeft en dus anders is dan haar leeftijdsgenoten.

Sophia Lillis en Aidan Wojtak-Hissong in de serie 'I Am Not Okay With This'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Met zeven afleveringen van ongeveer 25 minuten kijkt deze serie lekker weg. Het is bijzonder knap dat I Am Not Okay with This blijft boeien door de herkenbaarheid van de personages. Met gemis van overleden familieleden, seksualiteit en de worsteling van een tiener die op de middelbare school probeert te overleven. Verwacht geen vernieuwing, want orginaliteit is ver te zoeken. Rampzalig is dat niet, mede door een uitstekende cast die deze serie net dat beetje extra geeft en de 18-jarige actrice Sophia Lillis (It en Gretel & Hansel) als boegbeeld. Het einde schreeuwt om een tweede seizoen, en dat is van harte welkom. Drie sterren.

Cast
Naast Sophia Lillis (It Chapter Two) en Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy) zijn ook Sofia Bryant (The Good Wife) en Kathleen Rose Perkins (Gone Girl) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jonathan Entwistle (The End of the F**ing World)

I Am Not Okay With This is vanaf 26 februari 2020 te zien op Netflix. Deze serie heeft 7 afleveringen van ongeveer 25 minuten. Genre: Drama, Comedy.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV