Serierecensie: Drive To Survive seizoen 2 is lekker Max-heavy

Serierecensie: Drive To Survive seizoen 2 is lekker Max-heavy
Opnieuw genieten geblazen voor de racefans

Film :

Vanaf vrijdag 28 februari staat Drive to Survive op Netflix. De strijd tussen Lewis Hamilton en Sebastian Vettel zal dit seizoen opnieuw centraal staan, maar ook Max Verstappen krijgt een nog prominentere rol. Lees hier de recensie van Drive to Survive.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Méér Max
Het plot van seizoen 2 is uiteraard gebaseerd op de gebeurtenissen van het laatste Formule 1 seizoen. Hierdoor zal de rol van het team Red Bull (met Max Verstappen) een stukje groter zijn en zien we gebeurtenissen als het vertrek van Ricciardo bij Red Bull en de opkomst van team Haas.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Het is heel lastig om deze docuserie goed te beoordelen. De afleveringen zijn stuk voor stuk adembenemend in beeld gebracht, de gesprekjes en interviewtjes zijn inspirerend en lijken redelijk eerlijk (alhoewel je dat nooit zeker weet). Het feit dat sommige gebeurtenissen (nog steeds) niet altijd compleet en chronologisch lijken weergegeven, kunnen we de serie dan ook prima vergeven. Voor de chauvinistische fans is het vooral leuk dat Max Verstappen nog vaker in beeld is. 4 sterren.

Drive to Survive is vanaf 28 februari 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Documentaire. IMDb-score: 8,6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV