PSV - Feyenoord live op tv

PSV - Feyenoord live op tv
Eerste topper van de Super Zondag

Sport :

Op zondag 1 maart spelen PSV en Feyenoord in de 24ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

PSV
"Het lek lijkt te zijn gevonden." Zo sloot FOX vorig weekend de nabeschouwing van de wedstrijd van PSV af. Opnieuw werd er gewonnen, nu van Vitesse. Alhoewel het spel nog steeds niet denderend is, moet er worden gezegd dat trainer Faber weel volop punten pakt. Daarom is een overwinning tegen het Feyenoord van Advocaat niet onrealistisch.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Feyenoord
In 2020 heeft Feyenoord nog steeds geen wedstrijd verloren. Het houdt maar niet over voor de ploeg van Advocaat. Het enige probleem voor de Rotterdammers is de aanval. Met blessures voor Sinisterra en (op dit moment) Jørgensen en Narsingh is de bank wat schaars bezet. De grote meneer bij Feyenoord is Steven Berghuis, die overigens bijna bij PSV had gespeeld...

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - Feyenoord is zondag 1 maart om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op PSV - Feyenoord live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV