Ajax - AZ live op tv

Ajax - AZ live op tv
De topper om de koppositie

Sport :

Op zondag 1 maart spelen Ajax en AZ in de 24ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op FOX Sports 1.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag gaan door een diep sportief dal. Na verloren wedstrijden tegen Getafe (0-2) en Heracles Almelo (0-1) en uitschakeling in de Europa League lijken de Amsterdammers voorlopig nog niet op de weg omhoog. Misschien dat directe concurrent AZ ook wel te sterk is?

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

AZ
AZ staat nog overtuigend tweede (met 3 punten achterstand op Ajax), maar moet ook met een oog naar achteren kijken, want de Alkmaarders voelen de hete adem van Feyenoord ook in de nek. Misschien dat AZ met een overwinning in Amsterdam wel een stap in de goede richting kan zetten?

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.30 uur op Fox Sports 1. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 1. In NOS Studio Voetbal is vanaf 22.30 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - AZ is zondag 1 maart om 20.00 uur live te zien op FOX Sports 1. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.30 uur is in NOS Studio Voetbal op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - AZ live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV