Napoli - FC Barcelona live op tv (Champions League)

Napoli - FC Barcelona live op tv (Champions League)
Heenduel in Napels

Sport :

Op dinsdag 25 februari staan achtste finale nummer 5 en 6 op het programma. Op deze fantastische voetbaldinsdag staan FC Barcelona en Napoli tegenover elkaar in Italië. Veronica en Ziggo Sport Voetbal doen live verslag op tv. Online kun je kijken naar de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Napoli - FC Barcelona

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.


FC Barcelona
FC Barcelona staat sinds dit weekend bovenaan in de La Liga, doordat Real Madrid in Levante drie punten liet liggen. Zelf speelde de ploeg degradatiekandidaat Eibar met 5-0 van de mat. In de Champions League was Barcelona groepswinnaar in een poule met Borussia Dortmund, Inter Milaan en Slavia Praag.


Ook dinsdag om 21:00 uur: Chelsea - Bayern München live op tv.


Napoli
Napoli is in Italië definitief uitgeschakeld voor het landskampioenschap, want met 24 punten achterstand op de huidige koploper Juventus staat de ploeg van Gennaro Gattuso op de zesde plaats. In de Champions League werd Napoli tweede en moest alleen Liverpool voor zich laten.

Voorbeschouwing
Hélène Hendriks, Johan Derksen en Wim Kieft blikken vanaf 20.30 uur vooruit op de wedstrijd. Het live-verslag met commentator Wytse van der Goot begint om 21.00 uur.

FC Barcelona - Napoli is dinsdag 25 februari om 21.00 uur live te zien op Veronica, Ziggo Sport Voetbal en een livestream bij Gids.tv. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal te zien is.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Napoli - FC Barcelona live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV