Champions League: Chelsea - Bayern München live op tv

Champions League: Chelsea - Bayern München live op tv
Heenduel in achtste finale

Sport :

Tijdens de achtste finales van de Champions League zijn elke speeldag twee duels tegelijkertijd. Op dinsdag 25 februari is de wedstrijd Chelsea - Bayern München niet te zien op Veronica en kun je de wedstrijd alleen live zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Samenvatting en hoogtepunten Chelsea - Bayern München

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.


Chelsea of Bayern?
Het is best lastig om een favoriet aan te wijzen in dit duel. Bayern München heeft weer een winning streak en staat - op maar één punt - bovenaan in de Bundesliga. Chelsea is redelijk kansloos voor de titel (net als alle andere clubs in de Premier League), maar staan wel op de vierde plaats.


Ook dinsdag om 21:00 uur: Napoli - FC Barcelona live op tv.


Live op tv
De wedstrijd tussen Chelsea en Bayern München is live te zien voor iedereen met een tv-abonnement bij Ziggo op kanaal 14, het kanaal van Ziggo Sport. Heb je geen Ziggo? Dan kun je via een abonnement op Ziggo Sport Totaal kijken naar Ziggo Sport Select.

Chelsea - Bayern München is dinsdag 25 februari om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Champions League: Chelsea - Bayern München live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV