Nieuw op Videoland in maart 2020

Nieuw op Videoland in maart 2020
Van lachen met 21 Jump Street tot drama met De Belofte van Pisa (+ James Bond!)

Kijktip :

Gids.tv zet de belangrijkste releases van Videoland van deze maand op een rij. Geniet deze maand van romantische comedy's, Nederlandse drama's en topfilms uit Hollywood!


1. Private Practice , S1-6 (2 maart)

Videoland


Een van de vele spin-offs van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy. Het personage Addison Forbes Montgomery staat centraal. Ze is een gerenommeerde chirurg, gespecialiseerd in het behandelen van pasgeboren baby’s. Bekijk hier waar je Private Practice kunt kijken.


2. De Belofte van Pisa (10 maart)

Videoland


Op zijn 21ste schreef Mano Bouzamours zijn spraakmakende romandebuut dat een bestseller werd. Nu is het verhaal op het witte doek te zien met een fantastische rol voor Shahine El-Hamus als Sam, een jongen die leeft met zijn strenge islamitische familie. Hij moet schakelen tussen misdaad, liefde, vriendschap en dromen. Bekijk hier waar je De Belofte van Pisa kunt kijken.


3. Overspel, S1-3 (13 maart)

Videoland


De bekende en veelgeprezen Nederlandse serie Overspel komt in zijn geheel beschikbaar op Videoland. De jonge fotografe Iris Hoegaarde is acht jaar getrouwd met Pepijn van Erkel, een succesvolle Officier van Justitie. Dan wordt ze tot over haar oren verliefd op Willem Steenhouwer.


4. 21 Jump Street (25 maart)

Videoland


Schmidt en Jenko zijn helemaal klaar met hun leven als pubers. Ze sluiten zich aan bij de politie en de geheime eenheid 'Jump Street' en gebruiken hun jeugdige verschijning om undercover te gaan bij een lokale middelbare school. Wanneer ze hun wapens en badges inruilen voor rugzakken, riskeren Schmidt en Jenko hun levens om een gewelddadige en zeer gevaarlijke drugsbende op te sporen. Bekijk hier waar je 21 Jump Street kunt kijken.


5. Wat Is Dan Liefde (17 maart)

Videoland


Een film met de sympathieke, sexy en misschien wel de grappigste actrice van Nederland: Elise Schaap. In deze film lijkt ze toch een andere gedaante aan te nemen: een wolf in schaapskleren en dat doet ze ook erg goed. Bekijk hier waar je Wat Is Dan Liefde kunt kijken.


6. Tell Me A Story, S2 (25 maart)

Videoland


De anthologische serie neemt 's werelds meest geliefde sprookjes en brengt deze als donkere en verdraaide psychologische thrillers. Thema's als liefde, verlies, leed en moord staan hierbij centraal.


Vanwege de komst van de nieuwe Bond-film No Time To Die in april komen er in maart een hele hoop oude Bond-films naar Videoland. Kijk hier voor het complete overzicht.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland in maart 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV