Ajax - Getafe live op tv (Europa League)

Ajax - Getafe live op tv (Europa League)
Terugwedstrijd in de Johan Cruijff Arena

Sport :

Alle hoogtepunten


Op donderdag 27 februari moet Ajax sportieve revanche nemen op Getafe. In eigen Johan Cruijff Arena speelt Ajax om door te gaan naar de achtste finales van de Europa League. RTL 7 en FOX Sports 2 doen om 21.00 uur live verslag op tv.

Bekijk de samenvatting van het heenduel Getafe - Ajax.

Ajax
In eigen Johan Cruijff Arena moet de ploeg van Erik ten Hag in eerste instantie zien te voorkomen dat de Spanjaarden een goal maken. Daarnaast moet de ploeg minstens twee goals maken om te verlengen, drie om definitief te winnen. Mogelijk is Quincy Promes er weer bij, Ziyech lijkt ook fit.

Getafe
Getafe heeft een redelijke bodem om op te teren met de 2-0 overwinning in eigen huis. Eigenlijk is het een kwestie van een goal maken en ze maken het de Amsterdammers heel lastig. Een goede generale hadden de Spanjaarden niet: Ze verloren een belangrijk duel in de competitie van Sevilla met 0-3.

Donderdag ook in de Europa League: LASK Linz - AZ live op tv.

Ajax - Getafe op tv
RTL 7 begint donderdagavond om 18.00 uur met de voorbeschouwing op de wedstrijden Ajax - Getafe en LASK - AZ. FOX Sports 2 zendt beide duels ook uit. Daar begint de voorbeschouwing om 17.30 uur.

Ajax - Getafe is donderdag 27 februari om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en FOX Sports 2. De doelpunten en samenvatting van Ajax - Getafe zijn ook te zien op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Getafe live op tv (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV