LASK Linz - AZ live op tv (Europa League)

LASK Linz - AZ live op tv (Europa League)
Terugduel in zestiende finales

Sport :

Alle hoogtepunten


Na in eigen huis met 1-1 gelijk te hebben gespeeld, moet AZ aan de bak in het Oostenrijkse Linz om een plek in de achtste finales van de Europa League af te dwingen. RTL 7 en FOX Sports doen live verslag op tv.

AZ
AZ stelde afgelopen donderdag toch een beetje teleur. Met een overwinning in eigen huis zouden de Alkmaarders met een lekkerder gevoel zijn afgereisd naar Oostenrijk. Gelukkig is het offensieve trio wel weer compleet en fit.

Bekijk de samenvatting van het heenduel AZ - LASK Linz.

Competitie
In de competitie staat AZ door een overwinning op PEC Zwolle weer op drie puntjes verwijderd van koploper Ajax, die drie punten in Almelo lieten liggen. Er zijn dus nog steeds titelkansen voor de ploeg uit Alkmaar.

Donderdag ook in de Europa League: Ajax - Getafe live op tv.

LASK Linz - AZ op tv
RTL 7 begint donderdagavond om 18.00 uur met de voorbeschouwing op de wedstrijden Ajax - Getafe en LASK - AZ. FOX Sports 2 zendt beide duels ook uit. Daar begint de voorbeschouwing om 17.30 uur.

LASK Linz - AZ is donderdag 27 februari om 18.55 uur live te zien op RTL 7 en FOX Sports 2. De doelpunten en samenvatting van LASK Linz - AZ zijn ook te zien op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LASK Linz - AZ live op tv (Europa League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV