Real Madrid - Manchester City live op tv (Champions League)

Real Madrid - Manchester City live op tv (Champions League)
Heenwedstrijd in Madrid

Sport :

Op woensdag 26 februari staan de laatste twee heenduels in de achtste finale op het programma. De hoofdwedstrijd van deze woensdag is Real Madrid - Manchester City. Veronica en Ziggo Sport Voetbal doen live verslag op tv. Online kun je kijken naar de livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Real Madrid - Manchester City

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.


Real Madrid
Het is geen leuke week geweest voor de ploeg van Zinédine Zidane. Real raakte zondag door de verloren wedstrijd tegen Levante de koppositie in de La Liga kwijt aan aartsrivaal FC Barcelona. In de Champions League willen zij sportieve revanche.


Ook dinsdag om 21:00 uur: Olympique Lyon - Juventus live op tv.


Manchester City
City is het zicht op een nieuw landskampioenschap definitief kwijt. Zondag kan de ploeg de League Cup winnen, maar toch ligt alle aandacht bij deze Champions League. Het kan voor de komende jaren namelijk wel eens de laatste kans zijn voor de Engelsen om zich te bewijzen.

Voorbeschouwing
Hélène Hendriks, René van der Gijp en Wim Kieft blikken vanaf 20.30 uur vooruit op de wedstrijd. Het live-verslag met commentator Wytse van der Goot begint om 21.00 uur.

Real Madrid - Manchester City is woensdag 26 februari om 21.00 uur live te zien op Veronica, Ziggo Sport Voetbal en een livestream bij Gids.tv. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal te zien is.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Real Madrid - Manchester City live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier