Dit zijn de verleiders in Temptation Island 2020

Dit zijn de verleiders in Temptation Island 2020
Nieuwe seizoen start woensdag 26 februari

Nieuws :

Het nieuwe seizoen van Temptation Island zal, ondanks de controverse rond reality tv, op 26 februari van start gaan op RTL 5. Gids.tv zet alle verleiders op een rij in dit overzicht.

Lees hier alles over de deelnemers van Temptation Island 2020.


Christophe (23)

RTL/Vijf

Christophe wordt ook wel 'Tarzan' of 'Thor' genoemd en dat snappen we wel: hij gaat zijn lange, blonde haren in de strijd gooien om de vrouwen te verleiden. De Vlaming doet aan yoga en aan salsa dansen en werkt in de koeltechniek.

Bas (25)

RTL/Vijf

Bas komt uit Hellevoetsluis en is procesoperator bij Shell. De Nederlander is een gevalletje 'stille wateren hebben diepe gronden'. Hij komt rustig over, maar blijkt "een groot gevaar" voor de vrouwen.

Matthieu (22)

RTL/Vijf

De 22-jarige Matthieu werkt als havenarbeider in Oostende. Hij is van plan de vrouwen te verleiden met zijn flauwe grappen, witte glimlach en afgetrainde lichaam.

Grigor (28)

RTL/Vijf

Wat outfits betreft zit het wel goed bij Grigor. De 28-jarige Vlaming is fashion stylist en is niet vies van een opvallende outfit. Zijn tactiek: "De beste vriend worden van de dames en ze troosten na het zien van slechte kampvuurbeelden."

Sam (23)

RTL/Vijf

Vlaming Sam heeft als 'car wrapper' een eigen bedrijf. Hij wordt beschreven als "de sfeermaker op elk feestje." En hij blijkt ook nog eens soepel in de heupen te zijn. We zijn benieuwd!

Efrain (22)

RTL/Vijf

Voor de Nederlandse Efrain is naar eigen zeggen "een dag geen nummer kunnen scoren een dag niet geleefd." Hij werkt als manager in een sportwinkel, maar gaat in het realityprogramma aan de slag om de vrouwen te verleiden met zijn smooth praatjes.

Daan (25)

RTL/Vijf

De 25-jarige Daan komt uit Eindhoven. Hij is topsporter, wat hem een betere verleider zou maken: hij blijft vechten tot hij krijgt wat hij wil. "Hoe onbereikbaarder, hoe beter," aldus de doorzetter.

Joris (23)

RTL/Vijf

Joris is "een grote man met een klein hartje." De 23-jarige komt uit het Limburgse Blerick en doet momenteel een sportopleiding. Hij wil aan Nederland bewijzen dat niemand gemaakt is om monogaam te zijn. Eens kijken of hem dat lukt!

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is vanaf woensdag 26 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de verleiders in Temptation Island 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV