Dit zijn de verleidsters in Temptation Island 2020

Dit zijn de verleidsters in Temptation Island 2020
Nieuwe seizoen start woensdag 26 februari

Nieuws :

Het nieuwe seizoen van Temptation Island zal, ondanks de controverse rond reality tv, op 26 februari van start gaan op RTL 5. Gids.tv zet alle verleidsters op een rij in dit overzicht.

Lees hier alles over de deelnemers van Temptation Island 2020.


Eline (24)

RTL/Vijf

Eline komt uit Zwolle en werkt bij een verlichtingsbedrijf. Ze komt misschien lief over, maar is zeker niet bang om een man te versieren. "Hoezo zouden vrouwen niet op een man kunnen afstappen? We leven in 2019," zei ze vorig jaar nog.

Amber (22)

RTL/Vijf

Amber komt uit Vlaanderen en beschrijft zichzelf als 'one of the guys'. Ze praat graag over haar zelf getunede BMW en werkt als Sales Advisor bij H&M.

Cheyenne (22)

RTL/Vijf

De Vlaamse Cheyenne werkt als kapster. Ze is van plan de mannen te verleiden met haar dansmoves. Reken maar dat er drama gaat komen, want Cheyenne zegt precies waar het op staat en is niet op haar mondje gevallen.

Kunza (23)

RTL/Vijf

Kunza komt uit Vlaanderen en studeert orthopedagogie. Haar motivatie achter haar deelname is duidelijk: in haar laatste relatie (die 4,5 jaar duurde) werd ze vijf keer bedrogen.

Romee (21)

RTL/Vijf

De Brabantse Romee (uit Oss) heeft geen zin in liefde. "Ze wil genieten van de vrijheid en van mannen," zo is te lezen in haar beschrijving. De 21-jarige wacht niet tot een man op háár afstapt, dat doet ze lekker zelf.

Mambo (25)

RTL/Vijf

De Vlaamse Mambo werkt als receptioniste en Gogo danseres. Op Temptation Island zet ze haar dansmoves in om de mannen om haar vinger te winden.

Felicia (21)

RTL/Vijf

De Amsterdamse Felicia heeft een eigen kledingwebshop en werkt als receptioniste in een advocatenkantoor. Ze wordt beschreven als iemand die "van alle mannelijke aandacht" houdt en graag "de hoofden van mannen op hol brengt."

Nikki (26)

RTL/Vijf

De Nederlandse Nikki ziet het verleiden als een spel. "Hoe moeilijker de prooi, hoe groter de uitdaging." Ze werkt als gastvrouw bij orchideeënkwekerij en wil tijdens het realityprogramma bewijzen dat iedere man uiteindelijk ontrouw is.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is vanaf woensdag 26 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de verleidsters in Temptation Island 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV