Nieuw programma My Feet Are Killing Me start donderdag op TLC

Nieuw programma My Feet Are Killing Me start donderdag op TLC
Verschrikkelijke voetaandoeningen

Kijktip :

Vanaf donderdag 27 februari is het nieuwe programma My Feet Are Killing Me te zien op TLC. Na de rest van het lichaam krijgen nu ook de verschrikkelijkste voetaandoeningen een podium in deze nieuwe show, waarin Dr. Brad Schaeffer en Dr. Ebonie Vincent mensen te hulp schieten.

Constant pijn
We kennen het allemaal wel: pijn in onze voeten. Na een lange wandeltocht, een hele dag staan of intensief sporten slaat de vermoeidheid vaak toe in de voeten die ons al die tijd hebben gedragen. Sommige mensen leven elke dag met een constante pijn in hun voeten, die opgezwollen, misvormd of ernstig ontstoken zijn.

Amper lopen
Dat gaat zelfs zo ver dat mensen amper meer kunnen lopen. Dr. Schaeffer en Dr. Vincent helpen mensen met eeltknobbels, likdoorns en hevige schimmelinfecties, maar er komen ook patiënten langs met voeten die er heel anders uitzien dan we gewend zijn. Zo bezoekt iemand met zes tenen per voet de kliniek, of een patiënt met twee voeten die totaal in lengte verschillen.

Het nieuwe programma My Feet Are Killing Me is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier waar je TLC kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma My Feet Are Killing Me start donderdag op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV