Vanavond op tv: Real Madrid - Manchester City, nieuw seizoen Temptation Island en meer

Vanavond op tv: Real Madrid - Manchester City, nieuw seizoen Temptation Island en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 26 februari

Kijktip :

Vanavond staat er een absolute kraker op het programma in de Champions League, want Real Madrid en Manchester City kruisen de degens. Daarnaast begint er een nieuw seizoen van Temptation Island op RTL 5. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 26 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Real Madrid - Manchester City (Champions League)

Veronica
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag Real Madrid - Manchester City in de Champions League. Een ware kraker in de achtste finales. Real begint met een thuiswedstrijd tegen Manchester City, de ploeg die zo graag de Champions League eens wil winnen. Hélène Hendriks bekijkt de wedstrijd tussen Real en ManCity samen met Wim Kieft en René van der Gijp. Na 23:00 uur is er nog een samenvatting te zien van de andere wedstrijd deze avond: Olympique Lyon - Juventus.


Terug: Temptation Island

RTL 5
20:30 uur

Het realityprogramma Temptation Island is terug met een nieuw seizoen. De komende weken is te zien hoe vier koppels uit Nederland en België hun relatie en hun grenzen testen op een exotisch eiland. Elke woensdag is om 20:30 uur op RTL 5 een nieuwe aflevering te zien. Het nieuwe seizoen begint vanavond met een dubbele aflevering.


Dream School: de reünie

NPO 3
22:15 uur

Voordat op dinsdag 3 maart om 20:30 uur het nieuwe seizoen van Dream School van start gaat op NPO 3, wordt vanavond de reünie van het afgelopen seizoen herhaald. In deze speciale aflevering van Dream School komen de leerlingen van het vorige seizoen nog een keer bij elkaar in de klas. Ruim een jaar geleden zaten de scholieren in de schoolbanken om hun leven weer op de rails te krijgen. Nu zien ze hun klasgenoten en een aantal oud-docenten weer is blijkt hoe het nu met ze gaat.


Andere Tijden: Frau Antje

NPO 2
22:20 uur

Deze aflevering van Andere Tijden gaat over Frau Antje, het blanke, blonde en blozende uithangbord van de Nederlandse kaasexport. Duitsland houdt van Frau Antje, al zestig jaar het uithangbord van export van kaas en boter. Hoewel ze in ons land nauwelijks bekend is, is Frau Antje bij onze oosterburen een ster die uitgroeide tot het symbool voor Nederland. Andere Tijden blikt met drie Frau Antjes terug op hun wonderlijke carrières.


Docu: Midnight Family

NPO 2
22:55 uur

In de rijkste buurten van Mexico City verdient de familie Ochoa - vader en twee minderjarige zonen - de kost met een privéambulance. De concurrentie is moordend. In de schokkende documentaire Midnight Family zien we hoe ze te werk gaan. Als een waanzinnige raast de familie Ochoa 's nachts met hun privéambulance door de rijkste buurten van Mexico-Stad. Een noodzakelijk kwaad, want de overheid heeft in de stad met negen miljoen inwoners nog geen 45 ambulances rondrijden.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Real Madrid - Manchester City, nieuw seizoen Temptation Island en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV