Oogappels seizoen 2 vanaf donderdag te zien op NPO 1

Oogappels seizoen 2 vanaf donderdag te zien op NPO 1
Puberstress en ouderleed

Kijktip :

Op donderdag 27 februari gaat het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Oogappels van start op NPO 1. We krijgen weer een pijnlijk kijkje in het leven van pubers en hun ouders, die elkaar vaak totaal niet begrijpen. Kortom: puberstress en ouderleed alom.

Opvoeding
In de serie staan verschillende gezinnen centraal, die allemaal worstelen met de opvoeding van de kinderen. Voor de ouders ligt de lat vaak (te) hoog: zij willen dat het leven van hun kinderen perfect is en leggen zichzelf én hun kinderen vaak onnodig veel druk op. De kinderen blijken echter niet volmaakt, en de ouders zelf komen erachter dat ze zelf ook maar wat aanklungelen.

Drugs en seks
De vier gezinnen in de serie, die wonen in een middelgrote Nederlandse stad, krijgen te maken met allerlei problemen die in de puberteit opspelen. Zo gaat het bijvoorbeeld over social media en dure merkkleding, maar ook over drugs en seks. In de eerste aflevering van het tweede seizoen doen Erik en Merel hun best om hun huwelijk te redden en hebben Marcel en Carola een leuke avond in de kroeg.

De eerste aflevering van het tweede seizoen van Oogappels is op donderdag 27 februari om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Oogappels terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oogappels seizoen 2 vanaf donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier