Erik Scherder laat zich niet kisten vanaf donderdag te zien op NPO 2

Erik Scherder laat zich niet kisten vanaf donderdag te zien op NPO 2
Neuroloog gaat de confrontatie met zichzelf aan

Kijktip :

Neuroloog Erik Scherder is regelmatig bij talkshows te gast om verschijnselen in onze hersenen te duiden, maar in het nieuwe programma Erik Scherder laat zich niet kisten gaat hij ook de confrontatie met zichzelf aan. Scherder onderzoekt namelijk hoe angsten, gepieker en getob ons leven soms kan beheersen.

Vliegangst
De neuropsycholoog biecht in Erik Scherder laat zich niet kisten op dat hij verschillende fobieën heeft, zoals vliegangst, vrees voor enge ziektes en een angst voor de dood. Hij probeert te onderzoeken hoe hij met zijn vliegangst om kan gaan - waarmee hij direct een manier hoopt te vinden waarop iedereen met zijn of haar angsten kan leven.

Supermarkt
Scherder gaat op pad om mensen met een ziekelijke angst voor alledaagse zaken, zoals Pieter. Wanneer Pieter naar de supermarkt moet, raakt hij soms totaal in paniek. Ook praat Scherder met Minka, die door hevige piekerbuien soms hele nachten wakker ligt. Wat gebeurt er precies met ons als we de controle over ons eigen brein kwijtraken?

Het nieuwe programma Erik Scherder laat zich niet kisten is vanaf donderdag 27 februari wekelijks om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Erik Scherder laat zich niet kisten terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Erik Scherder laat zich niet kisten vanaf donderdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV