Finale The Voice of Holland vrijdag te zien op RTL 4

Finale The Voice of Holland vrijdag te zien op RTL 4
Welke kandidaat gaat er winnen?

Kijktip :

Op vrijdag 28 februari komt een veelbesproken seizoen van The Voice of Holland ten einde. Het ging meer over de ruzie tussen Anouk en Lil Kleine dan het talent van de deelnemers, maar er zijn er toch vier overgebleven die kans maken op titel 'The Voice of Holland'.

Publiek
In de finale nemen de vier overgebleven kandidaten het nog één keer tegen elkaar op, waarna de coaches hun mening over de optredens mogen geven. Uiteindelijk mag het publiek de definitieve stem uitbrengen: wie vinden zij de beste kandidaat van het afgelopen seizoen? Waylon is in de finale vertegenwoordigd met twee kandidaten, Ali B en Anouk hebben allebei nog één deelnemer in de strijd. Van het team van Lil Kleine is iedereen naar huis gestuurd.

Finalisten The Voice of Holland 2020

  • Emma Boertien (Team Waylon)
  • Stef Classens (Team Waylon)
  • Daphne van Ditshuizen (Team Ali B)
  • Sophia Kruithof (Team Anouk)

De finale van The Voice of Holland is op vrijdag 28 februari om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je de finale van The Voice of Holland gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Finale The Voice of Holland vrijdag te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV