Nieuw seizoen Erica op reis begint vrijdag op NPO 1

Nieuw seizoen Erica op reis begint vrijdag op NPO 1
Met Erica Terpstra de wereld rond

Kijktip :

Vanaf vrijdag 28 februari kun je op NPO 1 genieten van een gloednieuw seizoen van Erica op reis. Erica Terpstra zal opnieuw met een open blik en een schier ontstuitbaar enthousiasme naar een aantal bijzondere plekken op de wereld reizen.

Inspirerende mensen
In elk seizoen van Erica op reis heeft Terpstra bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende mensen. Ze dompelt zich met alle plezier onder in de culturele gebruiken en rituelen van de plaats van bestemming, maar haar verwondering is nooit ver weg. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen trekt Terpstra in Peru door het Andesgebergte.

Inca's
Het was het leefgebied van de Inca's en Terpstra is benieuwd welke sporen zij hebben nagelaten. Ze ontmoet de kleurrijke bewoners van het gebied, spreekt en eet met hen en is ook getuige van een bijzonder sjamanistisch ritueel op grote hoogte. Vervolgens reist Terpstra per trein naar Machu Picchu, de legendarische Inca-stad diep verscholen in het Andesgebergte, die nooit werd ontdekt door de Spaanse veroveraars.

Het nieuwe seizoen van Erica op reis is vanaf vrijdag 28 februari vier vrijdagen om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Erica op reis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV