Waar is dat feestje? met Henny Huisman begint vrijdag 6 maart op SBS 6

Waar is dat feestje? met Henny Huisman begint vrijdag 6 maart op SBS 6
Veteraan struint feestjes af

Nieuws :

Eén van de grootste Nederlandse kijkcijferkanonnen van de jaren tachtig en negentig is vanaf vrijdag 6 maart weer terug op televisie met een wekelijks programma. In Waar is dat feestje? struint presentator Henny Huisman feestjes in heel Nederland af met de vraag: wat is er te vieren?

Houseparty's en feestavonden
Geen feestje is voor Huisman te gek, want hij houdt wel van een bittergarnituurtje hier en daar. Hij dompelt zich onder in de Nederlandse feestcultuur en bezoekt lokale feestavonden, high society gala's, houseparty's en uiteraard ook showbizzfeestjes. Huisman geniet er van peperdure exquise hapjes en luxe vijfgangendiners op netwerkborrels. Je leest het al: de opnames van Waar is dat feestje? waren geen straf.

Quote 500
In de eerste aflevering van het nieuwe programma bezoekt Huisman het duurste feestje van het jaar: de lancering van de nieuwe Quote 500. Dat is echter niet het enige: hij maakt ook kennis met het fenomeen 'glamourbingo' - inclusief de in panterprint uitgedoste bingogangers - en Huisman viert Chinees Nieuwjaar met Gerard Joling. Als klap op de vuurpijl gaat hij een avondje op pad met schnabbelkoning Dries Roelvink.

Het nieuwe programma Waar is dat feestje? is vanaf vrijdag 6 maart wekelijks om 21.55 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Waar is dat feestje? terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waar is dat feestje? met Henny Huisman begint vrijdag 6 maart op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV